Kralingseweg 429-431

€675.000 k.k.

Geschakelde woningen aan de Kralingseweg 429-431. Een van de woningen is verhuurd, de andere woning wordt geleverd vrij van huur en gebruik.

Omschrijving


n opdracht van de Gemeente Rotterdam bieden wij een unieke twee onder een kapwoning aan. Wonen op een perceel van maar liefst 972 m². Een uniek stukje Rotterdam aan de Kralingseweg! De twee onder een kapwoningen worden tezamen aangeboden.

 

Nummer 431 is in verhuurde staat voor onbepaalde tijd. De rechter heeft de dochter van de oorspronkelijke huurder medehuurderschap toegekend. Nummer 429 is vrij van huur.

 

De woningen hebben een cultuurhistorische waarde. De woningen zijn, wanneer nummer 431 vrij is van huur, samen te voegen en te verbouwen tot prachtige villa op een ruim perceel aan de populaire Kralingseweg op de grens van de wijken Prinsenland en 's-Gravenland. Alle benodigdheden voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen tref je in de nabije omgeving. En van golfbaan tot tennisvereniging, voor diverse sportactiviteiten hoef je niet ver te zoeken.

 

Het woonhuis is bereikbaar middels twee eigen bruggen en heeft momenteel nog twee entrees met een woningscheidende wand.

Kenmerken


Overdracht

Beschikbaar per
Aangeboden sinds

Bouw

Hoofdfunctie
Woning
Bouwjaar
1924

Oppervlakte

Oppervlakte
194 m²

Energie

Energielabel
G

Locatie


Kralingseweg 429-431 3065 RG Rotterdam

Foto's