Haakweg ter hoogte van 19

€2.980 per jaar

Prachtig, rustig en landelijk gelegen stuk grond te huur in Hoek van Holland.

 

De bestemming is: Natuur

Oranjebonnen: Regels (ruimtelijkeplannen.nl)

 

Aangeboden sinds 01 november 2023

 

Open tot geïnteresseerde zich meldt.

Omschrijving


Minimale eisen (Knock-Out)

Voldoet het aan het bestemmingsplan* Ja / Nee
Accepteert de bestuurlijke goedkeuring* Ja / Nee
Stelt geen nadere voorwaarden* Ja / Nee
Inschrijver dient in het bezit te zijn van de nationaliteit van een EU land of een geldige verblijfsvergunning. In het geval van een bedrijf een Nederlandse KvK inschrijving* Ja / Nee
Inschrijver heeft geen bekende geschiedenis van wanbetaling/huurontzegging* Ja / Nee
Inschrijver gaat akkoord met de tijdelijkheid (jaar contract, daarna maandelijks opzegbaar) van de verhuring* Ja / Nee

* Wanneer u niet voldoet aan de eisen, mag u niet te reageren. Uw aanvraag wordt niet in behandeling genomen.

 

Inschrijving

Bij interesse kunt u ons een mail sturen. Stuur in uw onderwerp: Haakweg ter hoogte van 19.

Motiveer in uw mail wat uw plan is voor het perceel. Uw motivatie mag maximaal 2 pagina's (A4 formaat) omvatten en dient in een duidelijk lettertype opgesteld te zijn. 

Beoordeling van uw reactie

De gemeente zal uw gemotiveerde reactie beoordelen. Het beoordelingsteam bestaat uit drie deskundigen werkzaam in verschillende functies bij de gemeente Rotterdam. 

De beoordelingsrichtlijn kunt u vinden op de pagina: Over ons | Gemeentelijk vastgoed 010

De volgende drie situaties kunnen zich dan voordoen:

  1. U voldoet aan de gestelde criteria en u heeft de hoogste score. De gemeente Rotterdam beoordeelt u als meest geschikte potentiële huurder. De gemeente kan dan de stukken opvragen waaruit u kan aantonen dat u voldoet aan de gestelde criteria. Deze stukken dient u binnen 5 werkdagen op verzoek van de gemeente toe te sturen. De gemeente zal u uitnodigen voor een verificatiegesprek. Indien het plan naar behoren is geverifieerd, zal de gemeente u een huurvoorstel doen. Indien de als eerste geëindigde geïnteresseerde afvalt kan de gemeente besluiten de als tweede geëindigde geïnteresseerde uit te nodigen voor een verificatiegesprek, of de hele procedure opnieuw op te starten.
  2. U voldoet aan de gestelde criteria en heeft naast (een) andere inschrijver(s) een gelijke hoogste score behaald. In dat geval zal de kandidaat huurder worden bepaald door middel van een loting in aanwezigheid van de kandidaten.
  3. U voldoet niet aan de gestelde criteria en/of heeft niet de hoogste score. U maakt dan geen aanspraak op huur van het perceel en de gemeente zal u hierover informeren. Voor deze deelnemers bestaat de mogelijkheid om in rechte op te komen tegen dit bericht van afwijzing, uitsluitend door het aanhangig maken van een procedure in kort geding bij de Voorzieningenrechter in Rotterdam. De termijn hiervoor is gesteld op 30 kalenderdagen na de verzenddatum van het bericht van afwijzing. Deze termijn is een vervaltermijn, waarna de aanvragers niet meer in rechte kunnen opkomen tegen de afwijzing.

Er meldt zich geen aanvrager binnen de gestelde termijn

Indien zich gedurende de hierboven gestelde reactietermijn van 30 kalenderdagen geen aanvragers melden, blijft dit aanbod open en is de gemeente Rotterdam gerechtigd een huurovereenkomst aan te gaan met de eerste aanvrager die zich meldt.

Kenmerken


Overdracht

Beschikbaar per
Aangeboden sinds

Bouw

Hoofdfunctie
Groen

Oppervlakte

Oppervlakte
2.980 m²

Locatie


Haakweg ter hoogte van 19 3151 XD Hoek van Holland

Foto's